Blodigt opgør

Blodigt opgør

Ebbes mor skal hænges!
Det har den onde herremand bestemt efter en katastrofal dårlig høst. Ebbe er i chok og helt ude af sig selv, men han har en plan, der skal forhindre moderens død. Planen medfører, at Ebbe dræber en af herremandens soldater, og det får alvorlige følger for drengen, som nu må kæmpe en ensom kamp for at overleve. Pludselig får Ebbe dog hjælp fra uventet side, og det bliver starten på et blodigt opgør mod egnens mørke kræfter…
Spørgsmålet er bare, om Ebbe og hans venner overhovedet har en chance?

Blodigt opgør er første bog i en serie af forfatter Jesper R. Pein Pedersen med fortællinger fra Danmarks rå, spændende og barske historie.

Anden bog Sølvskatten udkom i 2021.
Tredje bog Med døden i hælene udkom i 2022.
Næste bog udkommer i 2023.

 

Bestil Blodigt opgør

Bogen kan bestilles online hos Bog&idé og Saxo
eller direkte på mobil +45 6060 2688
(68,- kr. inkl. fragt/porto)

Hent en læseprøve (pdf)

Anmeldelser af Blodigt opgør

“Et historisk spændende drama om heksejagt, tapperhed, modighed, familie, den onde herremand og opgør. Jeg åd den korte roman på ingen tid. Den består af blot 56 sider, men man er konstant omringet af spænding og nervepirrende handling.”

Suffia Jacobsen, MOMSTERBLOG.DK

“Mit barnebarn syntes, det var en sej historie, og bogen dannede da også et fint oplæg til en snak om tiderne den gang. Så jeg vil da anbefale at købe bogen som gave til et barn i 10-13 års alderen…”

Ulla Weisshaupt, Historie-online.dk

“Jeg er også sikker på, at Blodigt opgør vil ramme en hel speciel gruppe af læsere, som normalt ikke finder læsning specielt interessant. Her tænker jeg især på drenge i alderen 11-14 år, som sikkert vil synes, at det hårde historiske tema, som bogen har er spændende. Men historien kan også sagtens læses af piger”

Klara F., Bech’s Books

4 af 6 stjerner

“En rigtig fin og velskrevet historie. Sproget er fint tilpasset den aldersgruppe som bogen er påtænkt.”

Bettina Dyg, @Bog_Finken

4 af 5 stjerner

Blodigt opgør indeholder flotte illustrationer tegnet af Sissan Richardt

Se her hvor bogens forside bliver til >