Blodigt opgør - første bog i serien
Sølvskatten - anden bog i serien
Med døden i hælene - tredje bog i serien

Forlaget Fabulas

Forlaget Fabulas/Jesper R. Pein Pedersen har med bøgerne Blodigt opgør, Sølvskatten og Med døden i hælene lanceret en ny spændende og drabelig bogserie for de 10-14 årige. Serien omhandler Danmarks rå, spændende og barske historie.

Danmarkshistorien er med denne bogserie sat ind i en fiktiv men sandsynlig dramatisk ramme for læseren. Bøgerne bidrager med spændende historiske temaer og barske nedslag i historien, der fastholder læseren i spænding og forhåbentligt maner til eftertanke, refleksion og perspektiver på eget levet liv. Samtidig håber forlaget med sin nye bogserie, at kunne skabe en større grad af interesse, dialog og opmærksomhed på vores historie og fælles fortid. Der er med denne bogserie skabt en spændende og intens historisk ramme, hvor det som læser er muligt, at fordybe sig i den gode fortælling og blive klogere på sig selv og andre samt vores fælles fortid og kulturarv.

Bøgerne er forholdsvis korte og afgrænsede, og har et lixtal på 25. Bøgerne indeholder nogle fantastiske og dragende illustrationer, der understøtter de historiske tematikker og selve handlingen. De er skrevet i et højt tempo, og sproget er tilpasset den aldersgruppe som bøgerne retter sig imod. Bøgerne er fyldt med nerve, troværdighed og action. Det betyder, at læseren konstant er omringet/omgivet af spænding og en nervepirrende handling. Den actionprægede fortælling appellerer til et bredt publikum. Bogserien henvender sig derfor til både piger og drenge, der allerede læser bøger. Men absolut også til gruppen af børn og unge, der normalt ikke finder den skønlitterære bog speciel interessant og vedkommende og derfor trænger til inspiration. Det er forlagets allerdybeste forhåbning, at bogserien kan skabe mere læseglæde blandt børn og unge.

Rigtig god læselyst…