Sølvskatten

Sølvskatten

Brage skal med på et barskt togt!
Da Brage sammen med høvding Rolf og vikingerne tager på togt for at stjæle en stor sølvskat, bliver de uventet mødt af en nådesløs modstander og må sejle tomhændede hjem. Og her venter endnu en grim overraskelse. Deres landsby er plyndret og brændt ned, og Brages søster, Signe, og mange andre er taget med som fanger. Rolf føler sig truet, og det viser sig også, at hans gamle rival Jernfjæs er tilbage. Sammen forsøger vikingerne at stoppe Jernfjæs og finde Signe, men måske er det allerede for sent?

Sølvskatten er anden bog i serien med fortællinger fra Danmarks rå, spændende og barske historie af forfatter Jesper R. Pein Pedersen.

Første bog Blodigt opgør udkom i 2020.
Tredje bog Med døden i hælene udkom i 2022.
Næste bog udkommer i 2023.

Bestil Sølvskatten

Bogen kan bestilles online hos Bog&idé og Saxo
eller direkte på mobil +45 6060 2688
(98,- kr. inkl. fragt/porto)

Trailer for Sølvskatten – Husk lyd!

Anmeldelse af Sølvskatten

“Hvis man er begyndt at tænke på adventskalender til børn, så er her et rigtigt godt bud…Målgruppen er de 10 – 14 årige, men som højtlæsning fungerer den også fint til mindre børn. Jeg har læst den med et af mine andre børnebørn på 8 år der syntes det var hyggeligt. Vi fik en fin lille snak om livet i vikingetiden, bl.a. ud fra bogens illustrationer, især den som viser en ringborg set lidt oppefra…”

Ulla Weisshaupt, Historie-online.dk
Sølvskatten indeholder flotte illustrationer tegnet af Sissan Richardt

Se nogle af bogens illustrationer her >